dijous, 28 de juliol del 2011

Sopar d’estiu


Una de les millors parts de treballar a l’LCFIB (on sóc becària) és l’ambient de treball. És difícil trobar un lloc de treball on hi hagi tant bon ambient! I a més a més s’organitzen activitats, sopars, etc. que alegren la vida... com el sopar d’estiu!!!

Divendres passat vam anar tots a sopar i com sempre ens ho vam passar molt bé... I vaig descobrir que hi ha més noies del que creia al laboratori!!! Hehehe Us deixo un parell de fotos i em despedeixo fins setembre... aquí una que es mereix unes bones vacances!!!! =)


dimecres, 13 de juliol del 2011

Curs de videojocs

Com us deia fa uns dies, durant l'estiu hi ha associacions de la FIB que organitzen cursos d'estiu.
Un d'ells és el curs de desenvolupament de videojocs que organitza VGA-FIB, en el que han participat alguns amics meus. El divendres passat van haver d'entregar el projecte de final de curs, que consisteix en desenvolupar un petit videojoc... i el millor de tot és que ara hi podem jugar tots!!! =D

Dos amics m'han fet arribar els seus jocs, aquí us els deixo =)

El primer és de l'Alejandro Fernández i consisteix en una síndria amb braços que va en busca de "Watermelly", la seva xicota:

 El podeu trobar aquí

El segon és una boleta que s'enfila per pantalles evitant bombes i coses similars, fet per l'Isaac Obradors:


El podeu trobar aquí

dimarts, 5 de juliol del 2011

Cursos d'estiu

Durant l’estiu, tendim a tenir més hores lliures que durant el curs (per raons òbvies) i personalment sóc d’aquelles persones que no saben estar quietes sense fer res. Així que sempre busco coses per fer, i des de la setmana passada per les tardes assisteixo a un curs a la universitat.
Hi ha associacions de la FIB que cada any tant al febrer com al juny/juliol organitzen cursos d’una o dues setmanes. En el meu cas, m’he apuntat al curs de PHP, un dels molts que organitza JEDI. Curiosament he descobert que molts amics també s’han apuntat a cursos aquest estiu, i és que la oferta creix per moments. JEDI és la associació que més cursos oferta, però també n’han aparegut d’altres com el curs de desenvolupament de videojocs de VGA o el curs de robòtica de AESS (i segur que n’hi ha d’altres dels que no estic al corrent!)