dilluns, 23 de maig del 2011

Festibity 2011

El dijous de la setmana passada em van convidar a assistir a l’acte anual del Cercle Fiber (l’associació d’antics alumnes de la facultat). L’acte s’anomena Festibity, i aquest any estava dedicat a l’art i les TIC sota el lema Art-is-TIC.


Doncs la veritat abans d’anar em feia una mica de por no conèixer a ningú, però ja que em convidaven...=P i finalment vaig endur-me una sorpresa agradable =D resulta que cada any conviden als presidents de totes les associacions de la FIB, i vaig descobrir que conec gent que no sabia que eren presidents d’associacions!

La Festibity va ser al Museu Marítim de Barcelona, dins una enorme sala al llarg de la qual van col·locar diverses activitats i exposicions.

Per una banda, hi havia un sistema anomenat Plexiq que projecta sobre una paret un conjunt de formes que interactuen amb els elements de la paret, com poden ser finestres o arcs.


Més endavant, hi havia un aparell curiós anomenat Reactable que, a partir de combinacions d’unes peces sobre un tauler, crea música:


També hi va haver en exposició uns videojocs creats per un grup d’alumnes de la FIB que formen el TeamIso. Entre ells, un joc curiós que fa servir el comandament de la WII per controlar com dos personatges avancen per pantalles, anomenat Isoclinous:


Cap al tard, el Cercle Fiber va atorgar les seves mencions, entre elles la d’emprenedors a dos ex-FIBers dels quals parlava fa uns dies en aquest post =)


En definitiva, una nit molt agradable entre FIBers =D

1 comentari:

  1. El sistema que projecta sobre la paret adaptant les formes no es diu "plexiq" sino que aquest és el nom del colectiu-empresa que ho realitza.

    La tècnica es diu "mapping", en aquest cas era un "tast de mapping interactiu".

    Més informació en uns dies a la pàgina web que has enllaçat.

    Gràcies per la referència.

    ResponElimina