dimecres, 25 de maig del 2011

Jordi's Challenge 2011 - les imatges

per fi he aconseguit el vídeo i les fotos de la Jordi's Challenge d'aquest any =) (podeu trobar de què estic parlant en aquest post)

Us deixo el video:

i una foto de grup dels dos equips de la FIB que ens vam aliar =)

(que baixeta que apareixo... heheheh)

podeu trobar més informació al bloc del concurs de programació de la UPC =)

dilluns, 23 de maig del 2011

Festibity 2011

El dijous de la setmana passada em van convidar a assistir a l’acte anual del Cercle Fiber (l’associació d’antics alumnes de la facultat). L’acte s’anomena Festibity, i aquest any estava dedicat a l’art i les TIC sota el lema Art-is-TIC.


Doncs la veritat abans d’anar em feia una mica de por no conèixer a ningú, però ja que em convidaven...=P i finalment vaig endur-me una sorpresa agradable =D resulta que cada any conviden als presidents de totes les associacions de la FIB, i vaig descobrir que conec gent que no sabia que eren presidents d’associacions!

La Festibity va ser al Museu Marítim de Barcelona, dins una enorme sala al llarg de la qual van col·locar diverses activitats i exposicions.

Per una banda, hi havia un sistema anomenat Plexiq que projecta sobre una paret un conjunt de formes que interactuen amb els elements de la paret, com poden ser finestres o arcs.


Més endavant, hi havia un aparell curiós anomenat Reactable que, a partir de combinacions d’unes peces sobre un tauler, crea música:


També hi va haver en exposició uns videojocs creats per un grup d’alumnes de la FIB que formen el TeamIso. Entre ells, un joc curiós que fa servir el comandament de la WII per controlar com dos personatges avancen per pantalles, anomenat Isoclinous:


Cap al tard, el Cercle Fiber va atorgar les seves mencions, entre elles la d’emprenedors a dos ex-FIBers dels quals parlava fa uns dies en aquest post =)


En definitiva, una nit molt agradable entre FIBers =D

dilluns, 16 de maig del 2011

Google Anita Borg Memorial Scholarship


Per fí sóc lliure de dir-ho....

He quedat finalista del Google Anita Borg Memorial Scholarship! =D 

Aquesta és una beca per a noies que estudien informàtica, i tot i que no he guanyat la beca he quedat reconeguda com a finalista.

Google és una de les empreses que més admiro, i és un honor rebre un reconeixement així... Us podeu imaginar la meva alegria =D =D =D


El premi pels finalistes consisteix en una visita de 3 dies a la seu de Google Europa a Suïssa a finals de juny... ja us explicaré!! Quins nervis... Que passi ràpid aquest mes que queda!!!!!! =D

dimecres, 11 de maig del 2011

FestaFIB


Tota facultat té el seu dia de festa. El de la FIB es diu FestaFIB, i va ser divendres de la setmana passada.

La tradició diu que els FIBers es troben per començar el dia menjant paella, i això vam fer. Juntament amb la resta de membres del laboratori de càlcul (on treballo com a becària) vam organitzar una impressionant paellada =) Jo em vaig encarregar dels postres, mentre vam necessitar fins a 12 enginyers per muntar una carpa =P

Després de dinar hi va haver exhibició de castellers, i va començar la gresca. Tot i que nosaltres ens vam refugiar al menjador a jugar a la Xbox una estona, a la plaça de la FIB van començar les batalles amb pals d’escuma i els correvins i, quan va caure la nit, van començar els concerts. És graciós veure com la FIB es transforma completament per un dia...

Després de moltes setmanes de feina, ja ens convenia una mica de festa =) Ara ens toca tornar a la feina, sort que d'aquí a un mes ja arriben les vacances!!!!

dilluns, 2 de maig del 2011

PROPing (2)

L'altre dia parlava de PROP... doncs bé, avui és el fatídic dia que entreguem PROP! bé, de fet entreguem 2/3 parts del projecte, encara queda l'entrega final d'aquí a 3 setmanes v.v

Doncs com us podeu imaginar, aquest cap de setmana ha sigut inexistent... M'he passat els dos dies aquí a la FIB, fent PROP v.v Per sort sembla que ja tenim una entrega amb cara i ulls, falta que a la tutora li agradi la nostra feina... =P No ha sigut fàcil treballar amb 11 persones més, però he sobreviscut a l'experiència! Ara a descansar uns dies... que em sembla que ens ho hem guanyat =D