dilluns, 11 d’octubre del 2010

Dia de pont

Dia de pont... què més es pot dir?
Els FIBers no descansem... així que avui hem vingut a classe (tot i que no em puc queixar gaire... 2 hores són més que suportables!!!)
S'ha de dir que, des que hem entrat al nou grau, tenim tantíssim per fer que no ens podem permetre el luxe de perdre hores! Per sort les classes són molt interessants...sino crec que ja hauriem dessistit tots per sobrecàrrega de feina
Potser perquè he passat per una altra carrera completament diferent on els alumnes simplement van a classe a prendre apunts, però encara em sorprèn veure la implicació dels alumnes a classe. I així és com hauria de ser! Es nota que hi ha molts alumnes a la FIB amb vocació, i l'ambient que crea aquest fet és molt agradable... A poques carreres et trobaràs, com avui, que els alumnes d'una classe de sistemes operatius comencin a discutir amb el professor sobre l'ús que fan les grans empreses dels recursos informàtics... i busquin l'aplicació real de la teoria que s'està explicant per mutu propi.
L'ambient de cooperació fa que totes les classes, per molt teòriques que siguin, acabin sent molt interessants, tant pel que explica el professor com pel que aprens dels companys, i surtis de classe amb ganes de preparar la pràctica d'aquesta setmana per posar en ús tot el que t'han explicat!
De moment, les assignatures del grau s'han plantejat de manera que cada setmana tenim una classe teòrica i una classe pràctica. Al principi xoca una mica, però admeto que és molt fàcil assimilar la teoria quan et donen la opotunitat, semana rere semana, d'aplicar allò que has après en un ús pràctic. L'aspecte negatiu és que, amb una setmana entre classe i classe de teoria, com no repassis bastant acabes oblidant de què anava el tema... Per sort, els d'informàtica des del primer dia de primer fiquem les mans a la massa, i vulguis que no això ajuda a motivar els alumnes =)
Així que, per ara, vaig a mirar si em preparo les pràctiques d'aquesta setmana!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada